18. jan, 2012

Text

Voff på er alla!

Jag har ont i tassen! Det började när vi var i Fjällbacka i helgen och jag sprag över golfbanan. Plötsligt fick jag bara ont 😥. Jag slickade och slickade och så sprang jag på tre ben. Det går jättefort det också! Matte tror att det är ett litet sår. Det tror jag också. Om det inte är bättre imorgon sa matte S att hon skulle köra laser på det så det läker fortare. Det lät läskigt tycker jag. Vi får se om jag går med på det!

I lördags fyllde husse år och då var Alf och Birgit hos oss. Sebbe och Lizza fick inte följa med mendom kan vara lika glada för det för ingen av oss hundar fick åka med på firandet under dagen 😠. Matte, matte, husse, Alf och Birgit åkte katamaran till Väderöarna och åt mat och sen var de på Bullarerevyn på kvällen. Ja, matte S var ju med i föreställningen men de andra tittade på.

Eftersom jag har ont i tassen har jag sluppit promenera till jobbet på morgonen nu i 2 dagar. Det var skönt och jag låtsades sova så jag fick vara hemma fram till lunch. Rena husmorssemestern! Idag tvingades jag dock att gå fast jag försökte hålla upp tassen och se ynklig ut.

Kvällsmaten idag har vi ätit från "Finurliga Fido". Det är en ny aktivitetsgrej som matte köpt hos Karin på Tassihand. Karin har hittat på dem själv och den var så pass svår att inte ens jag löste den på första försöket.

På bilden ser ni Zessa och Zorro som "badar" (fötterna, typ!) första gången. Undrar ni var Zorro är? Ser ni inte öronen till vänster om Zessa 🙂?

Natti på er alla och slick i örat från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan