25. jan, 2012

Ska vi bli vackrare nu?

Voff!

Igår var matte E i Uppsala och lärde sig "göra folk vackrare" 🙂! Det var konstigt att hon fick vara med på en sån kurs för hon har alltid varit så ointresserad av hur folk ser ut 😎. Hon är nästan den enda som inte märker om någon har samma kläder på sig 7 dagar i rad och själv kan hon gå klädd som en luffare utan att skämmas ett enda dugg. Och så fick hon börja en utbildning som går ut på att patienter/kunder ska bli vackrare och se yngre ut. Det går till så att hon sprutar något som heter hyaluronsyra i deras rynkor och på lite andra ställen vid behov (hur kan det finnas behov av det undrar jag). Matte säger att den där hyaluronsyran som kallas Restylane är helt naturlig och att vi innehåller den normalt också 🤨. Hon har i många år sprutat den i knäna på folk och morfar säger att man använt den till hästar i över 50 år!! Jag är iallafall glad att jag är så vacker och nöjd med mig själv att jag inte behöver sprutas alls. Förresten, måste inte matte själv bli lite vackrare först?? Det kan gå åt mycket medel då!! Jag har minsann sett att hon har en massa rynkor 😋. På kursen hade hon med en provpatient som hon sprutade. Idag hade hon (provpatienten alltså!) ett litet blåmärke i ansiktet men faktiskt mycket mindre rynkor!!! Matte säger att man inte kan bedöma resultatet förrän efter 4 veckor helt klart och att blåmärket ska vara borta då. Fan tro`t 😉! Nästa gång ska hon lära sig spruta läppar och "rökrynkor". Jag har inga såna heller som tur är.

Jag tänkte sätta in en bild på provpatienten men det fick jag inte för matte så det blev en bild på Zorro istället. Han älskar vårat rosa hus som ni ser på bilden. Han är jätteduktig på inkallning, kommer direkt och sätter sig direkt han kommer fram. Zessa kan inte alls det, hon kan fortfarande bara stå på ett bord och visa tänderna så jag börjar bli lite orolig för hennes framtid 🤔.

Nu ska matte S och jag gå till lägenheten och sova samt vattna blommorna om de fortfarande lever, de har inte fått vatten på 6 veckor!

Slick allihop från Er naturligt vackra Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan