3. mar, 2019

Ensam hemma 1

Vaff på Er alla!

Jag fick vara ensam hemma första gången i måndags medan husse och matte åkte till köpcentrat 🤪. Eller, ensam och ensam, både Zessa och Sandie var också hemma men det var första gången jag var ensam hemma med dem och inte var i valphagen. Jag hade alltså fritt tillträde till hela huset och efter att jag sovit en stund bestämde jag mig för att gå upp på övervåningen. Det var ett av mina sämre beslut för NU kan vi snacka om ensam hemma! Jag var HELT ENSAM på hela övervåningen. Zessa och Sandie var på bottenvåningen och INGEN av dem kom upp för att hålla mig sällskap 😠. Jag blev så glad att jag skrek när husse och matte kom och räddade mig. Apprå på trappor har jag även för första gången gått själv uppför den hala trappan (4 trappsteg) från nedre hallen till övre. Matte blev lika förvånad som jag när jag gjorde det!

På torsdagen fattade vi alla att det var något speciellt för då bestämde matte att Zessa och Sandie skulle bada. Med schampo och balsam 😮. Jag ansågs (givetvis) ren och fick under tiden en aktivitetsmatta med de där hårda kulorna som matte brukar försöka gömma i godmaten. De var faktiskt mycket godare när man åt dem från mattan 😀. Sandie var jättesur för att hon var tvungen att bada men hon luktade faktiskt väldigt mycket bättre efteråt. På fredag morgon packade matte in oss alla i bilen (fast inte husse) och så åkte vi till en som heter Karin och som Zessa och Sandie gått en massa kurser för. Hon skulle ta kort på oss. Hon och matte var överens om att Zessa skulle vara först "för hon var lättast". Jag förstår inte alls vad hon menade med det🤨. Det var inget svårt alls att bli fotograferad, lite konstigt bara eftersom man skulle sitta i en sorts hink med granris runt omkring. Sandie vägrade absolut att ligga i granriset, hon sa att det stacks på magen. Jag blev inte ens ombedd att ligga eftersom matte påstod att jag bara kan "sitt" och stå"!! Sen sa hon att jag skulle gå en kurs för Karin nu. Den heter "Trickkurs för små hundar" och det första jag ska lära mig är att gå under mattes ben, vad det nu ska vara bra för 🤨 när det går precis lika bra att gå runt! Karin tyckte jag var jättesöt och att jag verkade lika smart som Einstein. Jag tror det var en komplimang!

I fredags kom Sofia som kallas "lillmatte" fast hon är större än matte och Henke som kallas "lillhusse" fast han nog är lite större än husse. Jag älskar dom båda och dom fick tusen pussar när de kom 💋. Ni kan se på bilden att jag också fick pussar 😘. Med dom kom också Bonzo och Zorro som är Zessas bröder. Dom älskar inte mig än men jag jobbar på det. Bonzo har jättefluffig och mysig päls, jag provade att trycka in nosen i den men då morrade han åt mig. Zorro är lite mallig för att han är champion. Då sa jag att det är min pappa också men då sa han att det gills inte för det var hans pappa också och man måste ha "egna meriter" påstod han 🤔. Han ska få för "egna meriter", jag ska minsann visa honom. Matte har anmält mig till en tävling i maj 😎. Den tänker jag vinna! Inte för jag vet vad vi ska tävla i men jag hörde något om att det handlade om att vara snygg och DET är jag kanonbra på 😎.

Nu vill matte vilja tvinga ut mig på kisstur i regnet, verkar omöjligt att få slippa så puss på nosen alla från

Tazza "Einstein"

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan