10. mar, 2019

Nu är jag stor!

Vaff

I torsdags fyllde jag 4 månader 😀. Det firade vi lite konstigt för först var vi ensamma i flera timmar när husse spelade saxofon och matte var på möte men SEN så fick vi stora ben och det var massor av kyckling på ! Åh vad jag älskar ben 💋! Apropå ben har jag idag ätit ett särskilt fint som är nyttigare än de onyttiga. Det benet är vegetariskt men utanpå det vegetariska är det kyckling. Vi tycker de benen är mycket godare än de onyttiga som matte säger är råhud. Jag är jättestor nu när jag är 4 månader, väger 1245 gram. Det säger matte är nästan prick som Zorro när han var 4 månader för då vägde han 1250 gram.

Zorro och Bonzo har förresten slutat på dagis eftersom det skulle flytta och det då skulle ta minst 45 minuter att åka dit och tillbaka och det tyckte lillmatte var för mycket, särskilt på morgonen, hon är lite seg då och lillhusse är ändå segare. Så dom har börjat med hemtjänst istället. Det kommer en jättesnäll som heter RastaTassen (kan man heta det???) hem till dom 2 gånger om dagen och tar med dem ut på promenad. De får göra en massa roliga saker som godissök i skogen till exempel. Dom älskar RastaTassen och man kan se bilder på facebook av dom här https://www.facebook.com/search/top/?q=rastatassen&epa=SEARCH_BOX .

Sen har vi varit i Fjällbacka också. Där är så kul för det är så stort att jag kan springa  runt runt i huset så ingen kan fånga mig om matte eller husse vill att jag ska göra något som jag inte har lust till 😋. Där har jag tränat på min konst också. Först gjorde jag inget alls de första 4 dagarna, matte slet sitt hår och verkade ha koncentrationssvårigheter tycker jag men sen tog hon fram baconcremen och då fanns inget annat att göra än att springa under hennes ben så att hon blev nöjd. Hon filmade så att Karin A-P (min tränare som vi i eliten säger) kunde få se. Hon tyckte att jag var hyperbra, eller det sa hon inte men jag fattar ändå att hon tyckte det. Ni kan se här ovanför hur bra jag är!!!

Nu ska jag tydligen ut en sväng, ser kallt ut men det är svårt att slippa. Innan det måste jag i alla fall gratta mina systrar som kom etta och tvåa med något som heter HP (Hund Present kanske) i Kalix i helgen. HURRA!!!!! 🤪

Slick på Alla frånTazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan