17. mar, 2019

Stenar och inställning

Vaff

Nu är jag här igen. Den här veckan startade lite jobbigt för husse. Först tappade matte en av sina ringar i avloppet. Hon skrek ett fult ord då som börjar på F och slutar på N men jag säger inte såna saker så ni får gissa vilket det var. Det är en bokstav till i mitten. Husse har för hundra år sedan varit rörmokare så matte såg det som hans grej att skruva loss avloppet och hämta ut hennes ring. Avloppet luktade gott tycker jag men det tyckte varken husse eller matte! Samma dag så visade bilen att det var lågt tryck i ett däck, jag vet inte vad det betyder men det visade sig att en vass sten gjort att däcket fått punktering så husse fick åka och byta det. När han sen dagen efter skulle cykla till jobbet fick han punktering på cykeln av en annan vass liten sten. Husse gillar inte vassa stenar nu 😙.

Annars så har jag varit i Linköping igen och hälsat på. Husse, matte, lillhusse och lillmatte var på något som hette Conventum och tittade på David Batra och ”Elefanten i rummet”. Vi fick inte följa med trots att det verkade vara något för djur 😠. Matte sa att hon skrattat oavbrutet i 90 minuter men det är svårt att tro att en elefant skulle vara såå rolig. I Linköping lekte jag ”fickhund” det kan ni se på bilden 😀.

Ibland leker ingen med mig men då tar jag fram min kaninboll. Den har varit en riktig kanin säger matte! Jag vet inte riktigt vad en kanin är men säkert något underbart för bollen är sååå rolig och luktar jättegott. Jag jagar den över hela huset, bär den, biter i den och rullar den. Faktiskt världens bästa boll 🤪.

De senaste dagarna har matte tagit ett snöre och satt om halsen på mig!! Hon kallar det utställningskoppel och säger att jag ska träna. Jag tycker mer det verkar vara ett inställningskoppel, kanske till militären eller något sånt. JAG vet minsann hur ett utställningskoppel ser ut, jag har sett ett på datorn som min syster Saga fått 🙂. Det är jättefint med glitter och pärlor. Jag tänker tugga sönder mattes fula inställningssnöre så hon måste köpa ett nytt till mig.

Matte tycker vi har mycket kottar i hallen numera. Det beror på att jag skojar med husse och struntar i att komma när han ropar ibland. Då kastar han in kottar i hallen för att lura mig att gå in. Matte är mer bakslug, hon har satt fast ett kort band i min sele som gör att hon kan fånga mig om jag inte lyder. Matte gillar inget vidare om man inte kommer när hon ropar, hon kan bli riktigt sur då faktiskt. Hon tål väl inte skämt kanske😋!

Imorgon ska matte till Stockholm så då ska jag hjälpa husse hela dagen, han sa att han skulle lägga sig tidigt så han orkar 😀. Bäst jag också gör det så jag inte behöver sova imorgon alls!!!

Slick på alla från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan