25. mar, 2019

Var är Pluppen?

Vaff vaff

Först får jag göra en rättelse, det var inte på Conventum matte och husse var förra veckan utan i Linköping på Konsert & Kongress. Visade sig att lillmatte är lite besserwisser och sa till mig att jag skrivit fel!! Jag ska minsann rätta henne nästa gång hon gör fel 😠.

Den här veckan började annars med att matte åkte till Stockholm alldeles ensam och sa till mig att jag skulle ta hand om husse. Det gjorde jag! Jag vek inte från hans sida och flera timmar tillbringade vi med att titta på bordtennis. Det var två som slog en liten boll fram och tillbaka på ett bord. Låter kanske lite trist men det var jättekul, jag satt i husses knä och följde bollen noga. Zessa tycker bättre om att titta på Ceasar, det är en som uppfostrar hundar. Jag skäller på de hundarna så husse byter program på tv´n när Ceasar dyker upp. Husse kallar mig skällig ibland då men det är en evig lögn 😙. Jag skäller bara på andra hundar och folk som springer och barnvagnar och rullatorer och folk med gula västar och folk med konstiga huvudbonader, ja alla med huvudbonader och om någon flyttat soptunnan men annars skäller jag inte alls! Zessa skäller minsann på fåglar och det gör Sandie med. Jag kanske ska börja skälla på fåglar, ska tänka på saken.

I fredags var vi hos veterinären. Det berodde inte på att någon var sjuk men Sandie skulle på pedikyr. Vi fick godis allihop efter det så det var ett bra besök 🙂.

Sen åkte vi till Linköping för att hälsa på lillmatte, lillhusse, Bonzo och Zorro igen. Nu fattade Zorro vad snygg och trevlig jag är och vi blev kompisar. Bonzo och jag blev nästan kompisar, han morrar inte åt mig längre nu.  Kolla vad vi myser i sängen tillsammans.

Det bor en till som heter Pluppen hos lillmatte och lillhusse. Det är lite konstigt med henne för jag har aldrig sett henne 🤨! Kanske är hon lite blyg? Men jag vet att hon bor där för lillmatte säger till exempel ”den ligger i Pluppens rum” och Zorro håller på att träna på konsten ”var är Pluppen”.  Ja, det skulle jag också vilja veta men jag får väl fråga Zorro när han lärt sig tricket. Själv har jag lärt mig tricket ”låda” och det är jag jättebra på nu under förutsättning att jag får baconcreme  förstås!

Nu ska matte och jag ta ut agilitybanan

Vi hörs nästa vecka, puss på nosen från bästa chihuahuan ever, Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan