31. mar, 2019

Det är mycket nytt nu

Vaff

Den här veckan har jag gjort en massa nya saker! Först tog matte ut agilitybanan och tunnlarna är jag ju jättebra på men nu svängde hon den långa tunneln så man inte såg slutet på den 😮. Kändes lite onödigt men Zessa visade att det var lätt som en plätt så nu är jag jättebra på det också.  Läskigast av allt var något som matte kallade ”bräda”, jag tror det var för att den ser ut som en bräda men där slutar likheten för brädor brukar ligga stilla. Det gör inte den här 🤪! Den liksom gungar upp och ner på ett obehagligt sätt.  Matte sa att somliga kallar den gunga och det förstår man bättre. Jag var klart tveksam till om den verkligen var avsedd att gå på! Då sa matte att jag inte skulle sjåpa mig för Bonzo sprang helt själv på den när han inte var äldre än 4 månader. Nej, och det bevisar bara att tjejer är smartare och lever längre 😎!

Jag har också tränat på att visa tänderna. Ingen konst egentligen och vem skulle vilja se dem förutom matte. Hon försöker kolla jättenoga nu för min syster Maze har tappat en tand. När man tappar en tand kommer tandfen med ett stort ben har jag hört 😀. Jag längtar lite efter det för jag ÄLSKAR ben. Samtidigt känns det som man behöver tänderna för att äta stora ben. Matte säger att domaren vill se tänderna också. Jag tycker det verkar vara en besvärlig person som vill se tänder, tycker att man ska springa med strypsnöre och stå på ett bord. Jag har inte bestämt mig än om jag ska göra allt det där. Matte sa igår att jag är jätteduktig på att ”friställa” mig. Vadå fri?? Hur kan man vara fri med ett snöre om halsen 😙?

Husse håller aldrig på och bråkar om snören och sånt. Jag brukar vara med honom så fort jag kan. Matte tycker jag hänger med husse för mycket ibland och säger till husse ”nu kan hon inte koncentrera sig”. Kan jag väl visst men jag kanske inte vill 🤪.

Zessa har lärt sig massor av nya saker på kursen jag går. Själv har jag inte lärt mig så jättemycket men matte började nästan gråta av glädje i morse då jag ställde min tass på hennes fot när hon sa ”på fötter”. Så här oss emellan kan jag avslöja att det mest var ett misstag för att komma närmare baconcremen men säg det inte till matte 🙂.

Jag har också varit ute på utealtanen för första gången. Det tycker ni låter enkelt antar jag men vår utealtan har inget staket och det är minst en meter ner till marken runt om. Matte och husse gillar det för de tycker det ger en ”bryggkänsla” där man kan sitta och dingla med benen. Jag tänker då inte dingla med någon tass där.

Nej, nu måste jag bli ompysslad av Zessa, hon tycker att jag är smutsig och har bestämt sig för att tvätta mig.

Vi hörs nästa vecka, puss på nosen från

Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan