8. apr, 2019

Nu är jag 5 månader

Vaff

Veckan började med att jag blev utelåst på altanen 😮!! Vi var alla där ute på lunchen och sen gick alla in för att åka till jobbet men jag såg inte det för jag hade hittat en fin plats i solen.  Då låste dom dörren!! Gissa om jag skrek! Säkert en minut!! Sen hade matte och husse saknat mig och börjat leta. Jag blev jätteglad när de hittade mig, fast arg också för att de gått in och lämnat mig så länge. På bilden kan ni se vad ensam och övergiven jag är!

Sen gick vi en jättelång promenad. Den blev extra lång eftersom matte gick fel och fick kolla på kartan var vi var!! Efter att gått 5 km kom vi fram och då visade det sig att vi gått för att titta på en ny veterinärmottagning: Sandie tyckte det var fruktansvärt onödigt och dessutom var det 3,5 km tillbaka innan vi kom hem igen. Jag gick visserligen inte hela vägen för matte bar mig men ändå! Sandie sa att gick man så långt så borde man i alla fall få en rejäl måltid när man kom fram men vi fick bara lite vatten.

Dagen efter hände det en stor sak. Jag hoppade ner från fåtöljen 🤪! Zessa hoppade först och jag tänkte mig inte för utan hoppade bara efter. Hade jag tänkt hade jag aldrig hoppat! Men när det gick så bra så insåg jag att det var plättlätt så nu hoppar jag varenda dag. Matte brukar säga ”Tazza, du är sååå duktig, du kan nästan allt” och det har hon helt rätt i.

I helgen var jag tillsammans med matte, husse, lillmatte och lillhusse på kalas hos Zebbe. Han fick puss på nosen av mig fast han är en springer spaniel men det kan han ju inte hjälpa. Pluppen var också med men som vanligt hade man ingen aning om var hon var! Vi åt ben då och Zebbe får alla ben som vi inte äter upp. han äter ett ben på under en minut 😮, jag beundrar honom för det och ska bli precis som han när jag blir stor!

Ni har ju hört förut att maten lämnar lite att önska här hos oss men nu plötsligt var det kanonkäk häromdagen. Sandie sa till mig att jag skulle hänga på och stå i köket för det var bra käk på G så vi stod där allihop vid mattes fötter. Plötsligt fick vi flera smakbitar av något som kallades fläskfilé. Det var nog till och med godare än baconcreme 🙂!! Jag kan inte förstå varför vi inte alltid äter den sortens mat?

Jag hängde en del med Zorro och Bonzo i helgen också. Vi gick flera långpromenader och Zorro gillade mig ända tills jag hoppade på honom för att han skulle leka lite. Då röt han till åt mig! Ingen humor kanske 😋.

Förresten, jag har tappat massor av tänder!! Matte säger att jag bara har en tand kvar nere och så 5 kvar uppe. Det går fint att äta ben ändå kan jag rapportera. 

Jag är 5 månader idag och väger 1375 gram. Det är jättetungt men jag är inte tjock ändå. Jag är bara helt perfekt och jättesnygg. Husse kallar mig visserligen för "Parabolla" efter en film som heter Svindlande Affärer och där ett företag som sålde paraboler kallades så. Han påstår att det är för att mina öron är så stora 🤩. Jag tror bara han är avundsjuk, efter att matte tog bort en bit av hans öra i veckan för att det var någon fnasighet där.

Vi hörs nästa vecka, puss på nosen från

Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan