5. maj, 2019

Beröm!

Vaff!

Matte har varit sååå upptagen med att fixa en bok till husse 😮 att hon inte hunnit hjälpa MIG med bloggen!! Hon har haft massor av fotoalbum över hela huset efter att hon först "lurat" husse åka till Fjällbacka för att snickra klart en altan. Husse trodde att han bestämde sig för det själv men det var mattes luriga plan så hon kunde lägga upp alla sina fotografier. Hon skulle göra en bok till husse bara för att de varit gifta 40 år nästa vecka! JAG fick bara vara med på allra sista sidan 😠. Hon var som galen och en hel dag letade hon efter 1982-1988 som tydligen fanns på något som hette diabilder. Hon var i källaren tre gånger, på vinden två gånger och överallt i hela huset massor av gånger. Ändå hittade hon dom inte! Det slutade med att hon fick skriva utan bilder för de 6 åren. Ändå blev det 46 sidor!! Hon hoppas nu bara att hon hinner få den i tid!

Nog pratat om matte, det här ska ju handla om MIG! Först ska jag berätta att jag fick mycket beröm på valpkursen i måndags 😎. Först var läraren väldigt förvånad över att jag var så jätteduktig och inte skällde något alls den här gången. Det var väl inget att vara förvånad över jag kände ju igen alla den här gången. Sen fick jag beröm för att jag var så arbetsvillig fast jag var så liten 🤔 men jag vet inte om det är beröm eller en förolämpning? Men så här var det:

1. Alla andra åt ben men var inte tysta ändå. Min matte tyckte man skulle kunna vara tyst utan ben. Det gick bra men var i grunden en korkad idé tycker jag.

2. Jag var den enda som jobbade kanon utan att mutas med godis, jag fick dra i en knut istället.

3. Jag var den enda som kunde hoppa in i sin bur på kommando 😙.

Ni fattar nu hur jag glänste va? Vissa kom aldrig in ens med huvudet i sin bur men fick ändå godis!! 

Hela veckan har jag varit i Fjällbacka. Matte, Sandie, Zessa och jag åkte dit i tisdags. Husse var klar med allt på altan då. Matte var klar med boken och på torsdagen kom lillmatte Sofia, jag ÄLSKAR lillmatte. Vi hämtade henne, Zorro och Bonzo vid bussen i Uddevalla och jag blev så glad att jag kissade på mig! Matte skrattade åt det!! 

Matte och lillmatte byggde om agilitybanan och då fick jag träna att springa på "balansen" när den låg på marken. Det var jättekul, jag fick godis varje gång jag sprang över hela. Sen satte dom upp den på en hög ställning, lite onödigt kan man tycka, men jag var jättemodig och gick över den då också. Det kan ni se på kortet och på filmen!!

Jag går och lägger mig nu, det har varit en hård vecka med massor av aktiviteter och jag förstår att ni vill titta på filmen och njuta i lugn och ro nu 🙂.

Slick på nosen från Bästa Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan