30. maj, 2019

Bara bajs!!!

Vaff vaff!!

Matte har haft en hård tid 🤪. Så hård att hon glömde lägga länk till förra veckans blogg på FB! Ni får läsa både den och den här den här veckan om ni inte hittade in själva till förra veckans Voff.

Det började dagen efter utställningen med att jag blev magsjuk. Matte trodde bara att jag "ätit någon skit", HUR kunde hon tro det 😮? Efter att varit ute med mig 4 gånger på 2 timmar och tvättat min valphage och min gosesovsäck 2 gånger redan på förmiddagen så var hon redan helt matt. Sa jag att det var hennes födelsedag förresten 💋. Zorro och Bonzo var på besök också så det var lite trist att tillbringa tiden i hage. Eftersom jag inte var bättre dagen efter så köpte hon en tablett som hette Attapectin och som skulle bättra konsistensen så att säga. Jag tvingades ta den i en spruta i munnen men på 2 dagar blev jag bra. Jag badade i badkaret över 10 gånger på de dagarna och jag som hatade att bada från början tyckte det var riktigt kul mot slutet 😀. Tråkigt nog blev både Sandie och Zorro sjuka då. Lillmatte var uppe 8 gånger en natt med Zorro. Det är mycket tror jag 🤔. Sandie blev förvisad till köket, hon vägrade ta tabletten Attapectin så matte köpte en annan sort som var pastaform i jättespruta och den åt hon. Den hette Canikur pro. Sen fick vi alla en sorts förebyggande bakterier i påse som hette FortiFlora. Den var jättegod! Min mat blev mycket godare med FortiFlora på! Sandie var bra i fredags och då körde matte 8 tvättar med allt som luktade "pecka". Hon var så nöjd med att det var rent igen, skurade golven och var glad. På lördagen var vi på tävling i freestyle och HTM. Sandie körde bara HTM för hon hade ju inte ätit ordentligt på flera dagar men var jättehungrig. Zessa var frisk trodde matte, inga symtom alls men hon var inte på hugget att tävla så matte bestämde att vi skulle åka hem efter lunch. Det var bra för då började det regna! Sen åkte vi till Fjällbacka och tror ni inte att igår när det skulle bli första dagen vi skulle få ben igen DÅ blev Zessa sjuk! Nu är Zessa förvisad till valphage, dietmat och Canikur x2. Matte körde 2 tvättar igår och skurade golvet idag. Ser lite sliten ut men man måste ju ändå säga att det är skönt att få rent och snyggt! Själv mår jag fint och fick ett ben igår 🙂 det var såååå gott.

För att berätta om något annat än bajs kan jag tala om att idag var Zorro och Bonzo (som peppar peppar säger matte, ännu är frisk) varit på doftprov i eukalyptus. De var jätteduktiga båda två och fick varsin stor rosett! Matte har lovat att jag ska få göra doftprov i höst, jag har tränat idag och var jätteduktig, det kan ni se på filmen 🙂. Kolla också på rosettväggen, de två närmast dörren är MINA och där ska alla mina rosetter hänga nu (om de får plats men annars får husse köpa en sektion till).

Igår var jag på ett stenbrott. Där jobbade många som inte talade svenska men dom tyckte jag och Zessa (Sandie var hemma) var jättefina. Det förstod jag fast dom pratade utrikiska 😀. Vi köpte massa stenar, det verkade lite onödigt när man tänker på hur mycket sten vi redan har hos oss men husse började lägga stenarna som en väg och jag hjälpte till. Vi tyckte vi skulle köpa den stora svarta stenen som ni kan se på bilden men husse tyckte den var för stor.

Nu ska jag hjälpa matte att skura, jag ÄLSKAR att skura

Slick på er alla från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan