1. jul, 2019

Utställningar kan vara väldigt olika!

Vaff!

Jag har varit på två utställningar senaste veckan! Det var nästan inte något alls som liknade varandra på de två! På den första fick man champagne, chips och annat tilltugg. På den andra fick man en tygfläta 🤨. Den första kallades också (om man ville vara lite finare) för venissage. Den var hos snälla Charlotte i Willys Sjöbod i Fjällbacka och man fick titta på hennes jättefina tavlor som är gjorda av "vrakgods", dvs skräp som driver iland på öarna och stränderna här i norra Bohuslän. Dom är superfina och här kan ni se och läsa om hur duktig Charlotte är och se vad fina saker hon gör  https://charlotteolsson.se/ 🙂. På kortet kan ni se mig, husse och Ingalill som är Charlottes mamma. Matte som för tre veckor sedan upptäckte att hon vägde precis så mycket som hon aldrig får väga tog ingen champagne och inga chips heller för nu måste hon gå ner 6 kg som straff för att hon uppnått den förbjudna gränsen. Hon har redan gått ner 4,5 av straffvikten och hon är helt hysterisk med att mata in allt hon äter i en app som heter Myfitnesspal 🤪. Hon får bara äta 1200 kcal/dag och när hon kommit upp i det får hon sluta äta. Själv har jag inte minsta problem med vikten, jag är perfekt om jag får säga det själv, och vem skulle hindra mig? Jag får äta precis hur mycket jag vill säger matte. Det får inte Sandie och Zessa! 

Till den andra utställningen åkte jag, Zessa och matte bil jättelänge till ett ställe som hette Borås. Där regnar det mest i hela Sverige men det märktes inte för det var 28 grader och strålande sol. Där var de också intresserade av vikten och både jag och Zessa vägde oss. Det var en konstig våg för jag vägde mindre än vanligt och Zessa vägde mer 😀. Först av allt på utställningen träffade jag min syster Saga och hennes matte AnnCharlotte som jag träffat många gånger förut. Hon hade mycket mer päls än jag! Ja, inte AnnCharlotte utan Saga alltså. Min pappa Eddie var också med och min farmor Noomi också. Man kan säga att det var lite släktträff. 

Den här utställningen var en sån där man skulle gå runt i en ring och låta en vilt främmande människa titta på ens tänder. Saga gick bakom mig i ringen, det var kul med någon man kände. Hon som ville se tänderna kunde inte svenska och matte trodde först hon hade målarbyxorna på sig. Hon var iallafall jättesnäll så jag visade alla mina tänder jättebra för henne. Hon tyckte att jag var "under utveckling" och vad hon mer tyckte kan ni läsa på min utställningsida där det också finns kort från utställningen. Matte tyckte för första gången på 7 år att det var kul på utställningen så det verkar som att jag ska få åka på någon mer! 

Efter vi gått runt i ringen var jag och Zessa och visade lite agility. Vi hade tänkt stanna och visa lite mer senare på dagen men det var så varmt så matte bestämde att vi skulle åka hem. Hemma var inte det minsta varmt utan snarast kallt så då nästan matte ångrade sig 🙂. Den här veckan är det ett extrakort också, det är på mig och Saga för jag måste ju visa vad fina vi är!

Slick på Alla från Er Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan