16. jul, 2019

Jag har gjort massa nya saker!

Vaff

Jag har gjort en massa nya saker senaste veckorna. Min lillmatte, lillhusse, Bonzo och Zorro har varit här och det har varit jättekul 🙂. Pluppan var också med fast hon är ju lite osynlig ännu men inte länge till verkar det som. Hon fick iallafall massa presenter på en fest där matte åt massa rosa tårta och cupcakes. Hoppas hon inte fördärvade sin viktnedgång nu när hon nästan klarat av att gå ner de 5 kg som hon bestämt sig för. Sen fick alla utom jag gissa vad Pluppan väger 🤨. Jag har aldrig hört att någon undrat just det, däremot har väldigt många undrat vad JAG väger men inte gissade någon det inte! 

Flera gånger har jag varit med och spelat golf. Första gången gick jag med Zessa, Zorro och lillmatte. Vi plockade massor av bollar som andra hade tappat bort medan vi gick. Matte och lillhusse slog på varsin sån boll och försökte få ner den i ett litet hål. Det gick sådär men matte som har bra självförtroende startade i en tävling dagen efter trots att hon bara spelat en enda gång (dagenföre!!). Det gick fint, hon kom 2:a 😎. Lillmatte upptäckte att hon inte kunde gå så långt för hon fick ont i bäckenet (var sitter det??? om man inte kan gå borde man väl ha ont i benen 🤨) så nästa gång fick hon låna en liten bil med soltak och hundavdelning bakom sätet. Jag fick också åka lite i den, särskilt när vi skulle över gallerbroarna där ingen normal hund kan gå utan att tassarna fastnar i gallret. Ni kan se på bilden hur det såg ut när vi åkte. Bonzo och Zorro syns inte på bilden för Bonzo låg i hundavdelningen mellan sätet och klubborna och Zorro satt på golvet 🙂. Jag och Zorro är toppenkompisar nu, han morrar aldrig åt mig längre 💋.

Så har jag varit ute och åkt båt! Då var man tvungen att ha en märklig orange dräkt på sig, dvs alla utom Zessa som hade en mycket snyggare gul! Jag vill också ha en snygg. Det gungade och stänkte vatten. Jag satt i lillmattes knä. När vi stannade på ett ställe fick jag ett ben. Det var ganska trevlig men matte gillade inte när jag skällde på konstiga figurer som flöt i vattnet. Hon påstod att det var människor som badade 🤔 men hur troligt är det att någon skulle BADA i det kalla vattnet 😮. 

En dag var vi i Strömstad på lydnadstävling. Jag behövde inte vara lydig för jag skulle bara titta på hundar. Sandie var lydigast av alla och VANN 🤪. Zorro kom 3:a och Zessa 4:a så matte var helt chockad för det var första gången Zessa blev godkänd. Sandie blev mer än godkänd och då hette det att hon fick "uppflyttning". Det var iallafall en toppentävling för vi fick MASSOR av goda ben i pris med oss hem. Sandie fick också en medalj, hon var ganska mallig över den men bjöd oss alla på benen. Matte sa att det är dags för mig att börja träna riktigt, jag ska fundera på saken får vi se.

Tills dess, slick på alla från olydiga Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan