24. jul, 2019

Jag checkar ut!!

Vaff!

Jag har nu bestämt mig för att INTE jobba mer utan jag tänker bli sån där "jetsetare" 🤪. Det var senast på jobbet som jag insåg att jag är för smart och för snygg för att behöva arbeta. Jag ställde mig då vid dörren ut och pep. Till sist fattade husse att jag faktiskt inte tänkte jobba mer så han fick cykla hem med mig och Zessa (för ni fattar att jag inte tänkte vara SJÄLV hemma!!). Husse insåg direkt att jag inte tänkte jobba mer. Matte var mycket trögare och sa att "hon måste lära sig" och "du får inte vara så blödig" (det sista till husse). Men husse och jag är helt överrens så jag kommer inte jobba mer nu!

Matte har bestället en ny sorts mat på nätet 😀. Hon är jättenöjd, det tillverkas i Sverige, det är kravodlade svenska bär och grönsaker i samt frigående norska lamm! Det var garanti på att om hunden (JAG) inte tyckte om det fick man tillbaka pengarna. Jag tyckte det var "sådär". Ätbart men inte så gott som ben med anka eller fläskfilé. Matte tycker iallafall att jag blivit lite tjockare, vägde senast in på 1605g 😎. Hon säger att oavsett vad jag tycker kommer vi hädanefter att äta denna mat eftersom hon gillar den (fast hon inte smakat!!) och Sandie och Zessa gillar den (de gillar ALLT!!! har absolut inget smaksinne och det håller husse med mig om).

Apråpå mat var vi hos veterinären idag. Där skulle vi äta varsinn tablett. Zessa bara åt sin och sen var det klart. Sandie var jättemisstänksam så matte fick lägga hennes i en köttbulle. Jag tänkte inte äta min alls men matte la lite baconcreme på och STOPPADE NER DEN I HALSEN PÅ MIG!!!! Jag var tvungen att svälja!! Som belöning för det fick jag ett pass med mitt namn där det stod att jag svalt den äckliga tabletten just idag. Matte säger att vi måste ha den för att åka till Norge på söndag. Det ska bli jättekul att åka till Norge, jag ska vara med på en utställning. Jag har fått en nummerlapp för det, på den står det 5113. Matte är lite orolig för att det verkligen är över 5000 hundar där, hon tänkte det var en liten trevlig träningsutställning!!

Häromdagen var jag ute på havet men matte och husse. Vi hade med och matsäck som var jättegod, skinka och brieost. Vi åkte länge för det har varit fel på motorn så matte och husse trodde den skulle stanna. Det gjorde den inte så vi fick stanna ändå och äta vår mat. Matte badade men husse och jag var kloka och lät bli. När vi sen åkte hemåt då stannade motorn. Se vick vi hålla på och fixa för att ta oss hem (när jag skriver vi menar jag husse). Sen kom Rulle från "de som lagar båtmotorer" och hämtade båten så nu sitter vi på land fast det är jättevarmt.

Nej, nu ska jag ladda inför imorgon, matte säger att vi måste träna (på att prata norska kanske).

Slick på alla från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan