11. aug, 2019

Jag tränar och flänger runt!

Vaff!

Nu har jag varit ute och rest igen! Den här gången har matte, husse, Sandie, Zessa och jag varit i Linköping. Vi skulle kolla in om Pluppan såg just ut och om lillmatte och lillhusse klarade av att sköta om henne. Första natten skrek hon hela tiden. Alla utom matte var vakna. På morgonen sa matte "vad skönt att vi fick sova så bra" 🤪. Vi andra trodde hon var galen. Husse sa att matte kan sova överallt och att det egentligen är väldigt orättvist. Sen tog vi en promenad med barnvagnen och vi ville alla ligga under den och åka med men matte sa att den platsen skulle vi ha till alla matkassar. Alla sov lite på dagen utom matte som var jättepigg. På kvällen laddade vi för ännu en vaknatt men då hade Pluppan bestämt sig för att vara en skötsam tjej och sov så bra. Dagen efter var alla mycket piggare! Iallafall är Pluppan jättesöt men liiite läskig om man tvingas sitta väldigt nära. 

Hon var och tittade på golftävling på Landeryd när hon var 5 dagar och redan då ordnade lillmatte och lillhusse ett golf ID till henne. Pluppan ska föresten heta Alma Ingrid Elisabeth och kallas Alma. Det hette mattes mormor också och mattes mamma heter det i andranamn 🙂. Jag tycker det är jättefint, fast inte lika fint som Tazza förstås men vi kan ju inte vara två Tazza.

När vi kom hem bestämde matte att vi ska börja träna för nybörjarstart i rally. Zorro kunde det när han var tio månader sa hon till mig! OK, jag har en månad på mig att lära mig det!. Vi började med "fot". Varje gång man gjorde rätt fick man korv. Det var ganska kul 😀. Iallafall att äta korv! 

Igår hände något jättekul! Jag brukar få ligga i husse och mattes säng på kvällen men matte tar alltid ner mig till min korg innan hon släcker. Igår när hon släckte hade jag gömt mig under överkastet och hon hade glömt att jag var i sängen så jag SOV I HUSSES SÄNG HELA NATTEN!! Det var störtmysigt. Gissa om husse blev förvånad på morgonen! Han tyckte jag varit duktig som legat så still och fint hela natten. Jag tror att husse tyckte att jag ska få sova i sängen jämt men matte muttrade att det kunde inte bli tal om 😮. Men Zessa hon får minsann sova i sängen jämt hon!! Fast inte Sandie för hon ligger inte still säger matte och om husse sparkar henne på nosen biter hon husse i tån och det gillar inte han. Jag tror att det bara är en tidsfråga innan jag får sova i husses säng 😋. 

Nu ska jag med husse in och lägga mig, få se om matte "glömmer" mig 🙂.

Slick på nosen från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan