18. aug, 2019

Jag är stor nu!

Vaff!

Nu är jag stor!! Det är två saker som visar det 😀. Det första är att jag får gå ut utan koppel precis som Sandie och Zessa. Matte påstår visserligen att det inte alls beror på att jag är stor utan att jag är lydig 🤪. Det låter jättetråkigt tycker jag! Såå lydig är jag väl inte. Fast jag är bra på att gå fot och har fått (ärva, här får man inget nytt!!) ett fint svart läderhalsband med nitar i till mitt svarta läderkoppel och tydligen tränar vi på att lära alla moment nu till nybörjarrally. 

Det andra som visar att jag är stor är att HOPPADE UPP I SOFFAN helt själv i förrgår! Jag ville så jättegärna upp för Alma och lillmatte var i soffan. Visserligen tordes jag inte hoppa ner sen men jag har hoppat upp minst 5 gånger. Jag tordes iallafall springa över hela gungan på agilitybanan själv häromdagen.

Vi har jättekul nu för lillmatte, lillhusse, Alma ("minimatte"), Zorro och Bonzo är här. Jag och Zorro är jättebra lekkompisar och Bonzo tycker jättebra om mig numera. Både jag, Zessa och Zorro hjälper lillmatte jättebra med Alma. Zorro och jag vill gärna tvätta hennes öron men det får vi inte! Stackars Alma hon måste tydligen ha smutsiga öron 😲. På fotot kan ni se vad bra jag hjälper till vid blöjbyte. Min svans blev suddig på alla kort men det är bara för att den är så glad säger matte 😀.

Slick i öronen från Tazza som ska tvätta husse nu tror jag 😀

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan