25. sep, 2019

Träning och träning!

Noff!

Häromdagen var jag och Zessa på ringträning. Det är precis lika tråkigt som det låter, man tränar på att gå runt i en ring 🤪. Zessa hade inte varit på ringträning sedan hon var valp men hon sa att hon redan kunde allt ändå. Först fick jag vara i ryggsäcken och Zessa gå runt men jag ylade mest då så vi fick byta. Då gnällde Zessa jättehögt så då fick vi gå samtidigt! Dom hade inte sett någon som visade två hundar på en gång förut så det var ju roligt att de fick se det nu 😀. Zessa tyckte det var jättelätt att stå på bordet och visa sina tänder. Den domaren som var farbror sa till henne "oj vad mycket tänder, sällan chihuahuor har det i veteranklassen" medan tant-domaren sa "hon har lite tandsten". Zessa tyckte bäst om farbror-domaren. Jag tyckte inte speciellt bra om någon av dem men jag gillade korven jag fick av matte 😋. 

Jag tränar på att hitta en speciell låda också. Om jag hittar rätt låda får jag korv 😎. Matte försökte med att jag fick lite av min mat när jag hittade rätt men så lättlurade är bara Zessa och Sandie! Jag jobbar inte för något jag får ändå 😀. Annars är det roligt att leta efter den där doften. Jag ska göra ett prov i början av december på den doften. Det heter doftprov (vilken tillfällighet!!). 

Just nu är vi i Fjällbacka, idag gick vi en jättelång promenad i skogen. Jag tror inte jag gillar skog något värst! Husse säger att jag nog är en stadshund 🙂.

Puss på nosen från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan