7. okt, 2019

Jag börjar skolan och tvingas checka in igen!

Noff!

Förra veckan började jag "skolan". Det var jag och 8 andra hundar. Vi var alla lika gamla utom en som var över 2 år. Hennes matte sa att hon inte varit skolmogen tidigare och därför fick hon inte börja förrän nu. Frågar ni mig tyckte jag inte hon verkade skolmogen nu heller. Ska jag vara ärlig fanns det bara en riktigt mogen, smart, snygg 10-taggare där men min blygsamhet förbjuder mig säga vem det var. Vi gjorde plättlätta saker. Först var det "låda" som jag har kunnat sen jag var hur liten som helst. Man ska stå med framtassarna på en låda då. Jag var bäst. Sen var det att stå framför matte och så backa. Den har vi inte tränat på men det var jättelätt det också. Behöver jag säga att jag var bäst på det också? Matte säger att man inte får säga att man är bäst hela tiden men vad ska jag göra då? Jag kan väl inte ljuga 😎. Min "fröken" heter Emelie och hon har en medhjälpare som heter Viktor. Han är en BC och honom får man hålla kort! Jag fick säga ifrån vid ett tillfälle när han blev närgången. Fast jag förstår ju att han ville stöta på mig, han hade väl aldrig träffat någon så snygg och smart tidigare 😘. För att ni alla ska riktigt se HUR snygg jag är lägger jag in en porträttbild på mig själv denna gång. Både ni och Viktor kan ladda ner den och skriva ut en förstoring så ni har något snyggt att titta på.

Jag har också börjat jobba igen. Husse sa ju att jag skulle slippa men matte sa att man kan inte sluta arbeta redan innan man är ett år och att "den som icke arbetar ska heller icke äta". Det sista hade inte spelat mig så stor roll för maten kvittar mig men jag vill ju inte missa godiset. Hon har bestämt nu att vi ska gå till jobbet på morgonen och sen går vi hem till lunch. Efter det får jag, Sandie och Zessa ledigt så vi jobbar bara 50% men vi får full lön förstås, man kan väl förhandla 😀. 

Slick från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan