16. okt, 2019

Uppgradering!

Njoff!

Jag har uppgraderat min sovplats 😀. Nu ska jag berätta hur! Jag tyckte det var väldigt orättvist att Zessa alltid får sova i mattes säng. Husse och matte påstod att det är för att hon ligger så stilla! Vad är det för dumheter, JAG ligger också stilla! Sandie ligger inte stilla så hon får sova på en gosepuff brevid mattes säng men på morgonen brukar hon ligga i sängen en stund. Det var BARA JAG som inte sov något i sängen. Ja, för jag räknar inte att jag sov i husses säng en stund innan han släckte. ALLTSÅ, jag startade med att supergnälla en kväll när matte släckt ljuset. Matte låtsades bara som om hon sov så jag fick börja skälla riktigt. Då tog hon sig upp och frågade om jag ville gå ut. Absolut inte, sa jag inte 😀så då gick vi ut. Jag kissade lite för sällskaps skull och så gick vi in. Så fort matte lagt sig började jag yla omväxlande med skall. Jag har en stark och bra röst 😎. På min skola säger de att de aldrig hört en så liten hund med så stark röst, som Pavarotti ungefär 😎. Matte fick för sig att jag ville ut igen, vilken knäpp idé! Vi var ute 3 minuter och sen gick vi in. Då sa matte till mig att hon inte tänkte resa sin en enda gång till nu utan nu skulle alla bara SOVA! Jag tog fram min starkaste röst men matte är jättehård och dessutom kan hon sova i alla lägen så hon ignorerade mig helt 😠. Men hoppet var inte ute för efter en kvart stod inte husse ut längre utan tog med mig UT!!!!! Vad tänkte han där? Jag hade redan varit ute 2 gånger helt i onödan. Men när vi kom in fick jag sova i hans säng 😘. Matte muttrade att han absolut inte fick göra så för då skulle jag aldrig ge mig mer på det. Det hade matte rätt i men husse sa att jag fick sova i hans säng för att jag "ligger så stilla". Så där hör ni! Jag ligger jättestilla. Matte sa till husse att han alltid sagt att han inte skulle ha någon hund i sin säng men husse muttrade bara något om att han hade ändrat sig 💋.

 På min skola glänser jag varje gång. Jag kan alla övningar och senast så tränade matte och jag lite agility före det började. Matte blev jätteförvånad för jag tog både balansen och gungan flera gånger utan minsta tvekan. Plättlätt!! Man får väldigt mycket korv då 🙂. 

Numera har jag blivit bättre på att äta tycker matte. Det började med att hon vägde mig och då hade jag "gått ner". Hon blev nästan desperat då tycker jag. överdrivet, alla vet vilket bekymmer fetman är i världen ju. Det slutade efter tre jobbiga dygn med allehanda mat att jag nu äter 2 färskfoderbollar på morgonen och två på kvällen. De måste vara frysta och skäras i fryst tillstånd i små bitar som jag tuggar så det krasar mellan tänderna. Nu har jag gått upp igen och matte är, om inte nöjd, så iallafall inte desperat 😀.

Vi har sågat ner ett jättestort träd hos oss, på bilden sitter matte och jag på stubben. Dagen efter kom en man med en jättestor maskin och tog bort stubben. Tur vi inte satt där då! Nu ska husse sätta upp ett riktigt staket med grind där. Vi får se om han börjar på fredag. Då kommer lillmatte, minimatte, Zorro och Bonzo igen. Det blir toppen!!

Nu ska jag sova, husse kan kanske inte somna om inte jag håller honom sällskap 🙂.

Slick på alla från Bästa Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan