4. nov, 2019

Det är roligt hela tiden!

Vaff!

Det har varit en toppenvecka 🙂, lillmatte och minimatte Alma har varit hos oss i Fjällbacka. Zorro och Bonzo var också med men inte lillhusse för "någon måste ju jobba också" som matte sa. Innan de kom var husse, jag, matte, Sandie och Zessa i Stockholm. Husse var hos ögonläkaren. Matte och vi andra "gick på stan" då . Dels var vi i en hundaffär där matte köpte en knallrosa blinkande ring till mig att ha runt halsen 😲. Ja, den kunde låta bli att blinka också men lyser gör den hela tiden, helt knallrosa. Ganska snyggt men när man har den på sig kan man inte gömma sig i buskarna för matte ser precis var man är! Sen var vi på Kry i deras nya fina lokaler. Jag har ju varit på Kry förut men då "bodde" de på Regeringsgatan. Nu hade de flyttat och det var jättefint. Bäst av allt är att hundar får vara överallt 😀. Efter att husse var klar gick vi på kondis. Det är så bra i Stockholm för det finns massor av kondis, restauranger och platser där hundar är jättevälkomna 😘. Matte var nöjd för hon gick 24000 steg under dagen. Matte och lillmatte har gjort en överenskommelse om att de måste gå 10000 steg/dag hela november. Om lillmatte inte gör det måste hon äta en burk ansjovis 😲 det har hon själv bestämt!! Jag vet inte vad ansjovis är men om det är mat så tycker jag inte om det. Är det godis så kanske jag gillar det men varför skulle det vara godis? Det får man ju när man gjort något bra inte misslyckats 😎.

I Fjällbacka var vi ute mycket, vi gick till en strand där vi sprang jättemycket, det kan ni se på bilden! Den som springer allra fortast är Bonzo 😎tänk att han är så snabb och vågar springa så fort fast han inte ser något!!! Alma sprang ingenting utan sov hela tiden 🤔jag tror jag måste lära henne att springa snart, hon kanske kan få låna min kaninboll att springa efter, fast bara jättekort för jag ÄLSKAR den 😘och den är bara MIN. Jag har visserligen knyckt den, den var Bonzos förut men han har en till och ingen gillar den lika mycket som jag.

Sandie vill att jag ska skriva att hon kom 5:a i lydnadstävlingen i Örebro (av 21 st), fick uppflytt och slog en massa schäfrar och liknande brukshundar. Zorro vill att jag ska skriva att han fick uppflytt i HTM I i Hallsberg och bara har en kvar till HTM-titel. Jag tänker inte skriva något om nåt av det 😀. Zessa vill inte att jag ska skriva att hon (fast hon påstår att det var matte) klantade sig på freestyletävlingen i Hallsberg. Det skulle jag kunna skriva om men jag avstår för Zessa säger att jag inte får sova med henne i korgen imorgon om jag gör det. 

Jag kan 3 konster nu! Det är att stå med framtassarna på en låda, att runda ett ljus på golvet och att springa under mattes ben, hoppa över dem, så under igen och sen över igen. Jag tycker själv att jag är mogen för freestyledebut. Det tycker inte matte, hon har inte ens valt en låt åt mig! Jag tycker vi kan ta chihuahuasången men matte har sagt att hon ska tänka på saken. Jag tror hon är rädd att jag ska "dra järnet" på banan om hon anmäler mig till en tävling men då ska hon vara glad tycker jag för hon har klagat på att Zessa är trög och inte springer så fort på planen fast hon är jättesnabb egentligen!

Som ni hör har jag mycket att stå i så nu måste jag vila, husse har redan nattat så jag får snabba mig för att få mittplatsen 😀.

Slick på Er alla från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan