15. jan, 2020

Jag har fått paket!!

Njoff!

Igår var det en alldeles speciell dag. Husse fyllde år och lillmatte, minimatte, Zorro och Bonzo kom med tåget för att gratulera men det var inte det som var det speciella 🙂. Några dagar innan kom en lapp i vår brevlåda att matte skulle hämta ett paket spå affären eftersom det var så stort att det inte gick ner i vår brevlåda. Så innan vi skulle fira husse på kvällen åkte matte och hämtade paketet OCH DET VAR TILL MIG 🤩! På utsidan stod det TAZZA i ett hjärtan 😘. Det var från min "gammelmatte", mamma, morfar och min syster 😘😘. Är dom inte JÄTTESNÄLLA så säg! Jag skickar tusen slickar till dom allihop. I paketet var det massor av godis och ben. Det är sånt jag gillar allra bäst, kanske bjuder jag Zessa och Sandie om dom är snälla. Matte gillade boken med rallybanor bäst, och insåg redan på första sidan att "hund runt förare" ingick i nybörjarklassen så ikväll har vi tränat på den. Ganska lätt faktiskt och man fick godis två gånger, först när man satt fot och sen när man kom tillbaka till samma plats. Lite onödigt att gå runt när det ändå verkade som om fot var den bästa platsen 😎. Ni kan se alla mina presenter på bilden 😀.

Sen firade vi husse, han fick också presenter men inte lika fina som jag. Men vi fick extrastora ben eftersom det var födelsedag och "klick på nosen" när matte vispade grädden. Jag gillar "klick på nosen" det är lite svårt att slicka upp den ibland men då får man ta med tassen och sen slicka den 😀.

Idag åkte lillmatte, minimatte, Zorro och Bonzo till Linköping igen men matte har lovat att vi ska äta stora goda ben idag också.

Nu kommer husse med benen! Slick på alla men allra mest på gammelmatte, mamma, morfar och syrran 💋💋från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan