25. feb, 2020

Mod och snygga tänder

Voff!

Vi har tränat på att vara modiga! Matte säger att det är viktigt att vara modig. Med det menar hon att man ska kunna gå på olika konstiga underlag, stå på saker som rör sig och inte vara rädd för att bli trampad på när matte klantar sig. Först var vi i Örebro och gick på gallertrappor. Det var ganska lätt, iallafall att gå ner när matte lyft upp mig på dem 😀!! Faktiskt gick det bra att gå upp också bara man blev van! Sen var vi i lekparken och matte pekade på en grej man skulle hoppa upp på. Zessa och Sandie hoppade upp direkt så jag gjorde också det av bara farten! Jag blev jättehäpen för det var någon sorts metall jag stod på, matte sa att det hette rutschkana och så fick jag baconcreme för att jag var så duktig. Efter det hoppade jag alldeles själv upp på en jättestor stock och sen på en liten karusell som rörde sig lite läskigt. Tänk vad modig jag är iallafall 😎.

På kursen senast var lillmatte och minimatte Alma med, ni ser oss alla på bilden. Jag håller på att lära mig bära apporten, det går jättebra tycker både matte och jag. Alma har en egen apport fast matte kallar den träskallra. Zorro säger att det är en typisk apport, han brukar bära den. Förutom att bära apporten lär jag mig stanna kvar när matte går iväg. Lite märkligt för ibland är det så väldigt noga att man INTE stannar kvar utan följer med jättenoga. Man kan tycka att hon kunde bestämma sig 🤪. 

Zessa vill att jag ska berätta om hennes kurs också. Hon vill särskilt att jag ska berätta att hon var på åtta utomhussök i Sjöparken förra veckan och att hon hittade alla gömmor trots att det blåste storm. Hon är noga med att påpeka vad modig hon var som tordes hoppa upp på en sorts gunga. Man kan också kalla det dumdristigt!

Matte har klippt min HTM-låt så nu är den så kort att man nästan inte hinner börja innan man är färdig. Det säger matte är bra för då hinner inte domarna se så många fel man gör. Hon menar förstås hur många fel HON gör 😀. 

Annars tränar matte också 😮! Hon springer 30 minuter tre gånger varje vecka på ett band som rör sig på övervåningen. Hon är jättetrött efteråt, jag brukar stå på tröskeln och heja på. Hon springer bara för att hjärnan inte ska krympa och det är klokt tycker jag för den är liten redan innan. Själv springer jag så mycket att min hjärna växer tror jag för matte sa häromdagen att den mognat 😀 då måste den väl blivit större!

Vi skulle varit i Skåne i helgen och firat GMF (gammelmorfar, ja till Alma alltså) som fyllde 90 år och GMM (ni fattar, gammelmormor) som fyllde 88 år. Men de ville inte ut på fest som matte tänkt för de ville inte bli smittade av något som man kan bli smittad av om man träffar många människor så vi får ta festen senare i vår 😘. Matte och husse skickade present. Visserligen hade de sagt att de inte ville ha något alls men de blev iallafall jätteglada för den packe med munskydd och den choklad vi skickade.

Nej!! Nu måste jag borsta tänderna 😠!! Jag gillar inte det men Zessa tycker ändå mindre om det än jag. Konstigt nog slipper Sandie, det är orättvist tycker jag! Det tycker Zessa med 😠.

Slick på nosen till alla från Tazza "Den Modiga" med snygga tänder 💋💋

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan