21. mar, 2020

Matte är jobbig!!

vaff!

Det har varit JÄTTEJOBBIGT senaste veckan! Först fördärvade matte mitt doftprov 😠! Så här var det. Vi åkte till ett ställe där det var massa hundar och så 12 lådor. Jag visste precis! Man skulle hitta lådan med rätt doft i 🙂. Jag visade matte vilken det var, då sa matte "tror du det är den? ok Tazza men vi tar ett varv till så du är riktigt säker" och så gick vi NÄSTA ett varv till.Men matte glömde var vi börjat så vi kom inte tillbaka till den lådan jag visat henne och vad tror ni hon gör då? Jo! hon säger markerat vid lådan som är 2 före!!! Domaren säger förstås fel men jag hör att hon säger "men hunden var duktig" för hon såg att JAG gjorde rätt. Men vems stamtavla tror ni det står i att jag inte klarade mig? Jo, MIN förstås 😠fast det var matte som gjorde fel!!

Inte nog med det här! Idag sa matte att vi skulle ta Påskkort. Jag fick en krans med gula fjädrar runt halsen 😮matte sa "du som är svart klär i gult Tazza"! Dom var jätteläskiga!! Sandie fick en grön scarlett för matte sa att hon inte vill ha något jobbigt! Vem vill det undrar jag som hade läskiga gula fjädrar! Zessa fick ha en lila häxhatt! Hon tyckte det var helt lugnt, hur hon nu kunde tycka det! Jag hade absolut inte velat ha den häxhatten men matte sa att "du var inte ens påtänkt för häxhatten Tazza" Då kändes det som att jag iallafall hade velat ha den!

Annars så har jag varit på kurs och fått beröm för att jag går fot så fint. Jag är också bra på att stanna kvar om bara matte inte går FÖR långt bort.

Just nu är det många som sitter i karantän! Matte ringer till gammelmorfar veterinären och gammelmormor i Skåne med jämna mellanrum för att höra att de inte smiter ut. Man får inte det för det är någon som heter Corona som kan komma och ta en då! GMF (gammelmorfar) och GMM (gammelmormor) verkar inte jättelydiga! GMM sa att hon skulle till affären idag och det gillade inte matte. Hon tycker de ska sitta inom lås och bom närmaste veckorna! Själv sitter hon inte på minsta vis i karantän utan jobbar precis som vanligt. Jag vet faktiskt inte riktigt vad karantän är, men det låter trist!

Slick på nosen till alla (oj då, matte säger precis att man inte får det utan måste hålla 2 meters avstånd!!!) men då, slängslick på nosen och lite sprit efter 😀 till er alla.

Från bästa Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan