15. apr, 2020

Påsk och lite mer!

Vaff

Nu har vi firat Påsk! På bilden kan ni se att det var en jobbig tillställning 🙂. Jag var tvungen att ha de gula fjädrarna en gång till 😠!! Dessutom syns det inte hur vacker jag är. De enda som blev bra var Bonzo och Alma. Bonzo blir ALLTID bra på kort. Om matte tar 100 kort blir Bonzo bra på 100. Zorro blir inte bra på något. Zessa och Sandie blir bra på 25 var men aldrig samma 25 🤪 och jag blir bra på 50 men tyvärr syns det aldrig eftersom matte ställer skärpan på alla andra så jag blir som en svart fläck!!! Alma var lite lik Bonzo och blev bra på de flesta korten faktiskt. Matte gjorde lila fjädrar till Zorro för att han skulle matcha Zessas lila häxhatt. Man kan väl säga att det enda som blev bra där var den lila färgen 😀. 

Annars var Påsken jätterolig, jag träffade lillmatte och lillhusse varje dag. Vi hade nattgäst hela påsken. Det var Alma som sov hos oss. Dels för att ingen orkade bära över sängen till andra huset när hon somnat och dels för att husse och matte ansåg att lillmatte och lillhusse behövde få sova på morgonen så de blev pigga. Alma vaknade prick 06.50 varje morgon. Det tyckte både matte och husse var en utmärkt tid att stiga upp på. Matte gav Alma gröt långt innan vi fick frukost. Det berodde på att hon var hungrigare än en varg och skrek annars. Efter att hon ätit tyckte husse att hon skulle skolas i god musik så då fick hon titta och lyssna på Benny Andersson, Orsa spelmän, Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Hon slog takten "så där" bra.

Jag fick träna varje dag för plötsligt bestämde matte att det inte alls var Zessa som skulle gå kursen "Koll på håll" utan jag! Det är en kurs där man lär sig göra saker lite för sig själv, dvs inte brevid eller nära matte. Just nu tränar jag "sitt" när matte står tre meter bort. Det går jättebra om jag får säga det själv (och varför skulle jag inte få det 🤪). 

GMM och GMF sitter fortfarande i karantän. Matte skickade tre av David Batras böcker till dem före Påsk så de skulle muntras upp. Lillhusses föräldrar sitter också i karantän fast de smiter också ut ibland. Matte säger att hon är så ung och oförstörd så hon har frigång fortfarande. Det betyder att hon jobbar precis som vanligt. Igår var hon elak igen och "avslutade" en ny läkare efter testpassen. Hon säger att man ska säga avsluta inte avskeda men jag vet faktiskt inte vad skillnaden är. Jag tycker nästan avsluta låter lite hemskare 🤔som att det är slut liksom! 

Har ni sett mina filmer där jag kör HTM och freestyle? Matte har lagt dem på sin facebooksida. Jag är strålande men det förstod ni väl utan att jag behövde säga det. Husse har också en facebooksida nu!!!!! Inte för att han ville ha en utan för att storbandet han är med i lägger ut meddelanden via sin sida så han var tvungen. Han har inga vänner och det är ingen idé ni skickar någon förfrågan för han vill absolut inte ha några vänner och inte några meddelanden heller. Han är mycket irriterad redan på att FB ibland föreslår någon person till vän och misstänker någon typ av konspiration som gjort att FB vet att han känner den personen 😎. 

På fredag ska vi åka och träna rally. Det är ute och man får inte vara mer än 10 personer och alla måste vara minst 2 meter från varanndra men det ska bli roligt ändå 😀. 

Slick på nosen och godnatt från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan