12. maj, 2020

Jag jobbar jättemycket (ibland)!

Vaff

Oj vad jag har jobbat mycket på sistone. Jag har varit på mottagningen fast jag inte tycker det är speciellt kul. Dvs om jag inte får sitta i patienternas knä förstås för då är det jättekul 😀 men det får jag ganska sällan. Matte säger att det inte ska vara hundar på operation! Varför inte det? Jag är säker på att det skulle gå åt mindre bedövning om jag hjälpte till och pussade på patienterna 💋. 

I fredags var jag och deklarerade. Matte anser det vara det tråkigaste som finns näst efter något som heter "bokslut". Husse tycker det är jätteintressant och det tycker Jimmy (han som fixar sånt åt oss) också. Matte och vi sitter i ett annat rum och gör något roligare och ibland kommer husse in och ber matte "signera" något. Bara om jag slipper läsa det säger matte då 😎. Det bästa med deklarationen är fikat tycker både matte och jag 😀.

Annars så har matte fått ett nytt uppdrag och blir uppringd av Gry Forsell och Mix Megapol kvart över åtta på morgonen vissa dagar. Hon har pratat om solskydd och håravfall bland annat. Det är ju saker hon kan något om men idag ska hon prata om kosttillskott 😲! Vad vet hon om det? Jag skulle kunna prata om det däremot. Det bästa och viktigaste kosttillskottet är fläskfilé. Det får vi bara ibland när matte och husse ska grilla. Jag tycker det är viktigt att man får ett sånt bra kosttillskott tätare och mer regelbundet 😋. Ett annat viktigt kosttillskott är ben. Det får vi varje kväll så jag antar att matte också tycker det är viktigt. Nu vet ni allt om bra kosttillskott så då behöver ni inte lyssna på matte 🙂. 

I förrgår var vi på Kvarntorpshögen och promenerade. På bilden ser ni när vi sitter på ett av konstverken. Det stod en skylt "förbjudet att klättra på konstverket" vid sidan men matte sa bara "ok, då lyfter jag upp er så ni slipper klättra" så därför sitter vi nu lite snyggt placerade efter alla "konstens regler" 🤪haha! Husses uppfattning om promenad var att vi skulle först gå uppför den långa slalombacken till toppen och sen skulle vi gå där liften går, nedför hela backen igen. Det var bara vi som gick den jobbiga vägen. Alla normala människor tog trappan, grusvägen eller till och med bilen till toppen. På toppen fick man bulle och vatten. Bulle kanske också räknas till kosttillskott förresten 🤔. Gott var det iallafall.

Nu ska jag ta min plats i sängen, jag brukar ta mittplatsen i husses säng. Han är sååå snäll och låter mig ta den. Matte däremot vill ha mittplatsen själv och flyttar mig om jag tar den 😠.

Slick på alla från bästa Tazza 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan