11. jun, 2020

Omgiven av idioter?

Vaff!

Vi har haft JÄTTEMYCKET jobb här! Husse och matte skulle ha semester. Ni vet att semester betyder att man är ledig från jobbet med lön, inte att man reser bort någonstans 😀som somliga tycks tro. För varför skulle de annars hitta på ordet "hemester" bara för att man gillar att vara ledig och hemma! Nu kom jag från ämnet som matte skulle sagt, alltså matte och husse skulle vara lediga en vecka men DÅ fick de plötsligt tillstånd att minska lokalerna på vår mottagning (för att ha billigare hyra så de ska kunna jobba mindre). Så, istället för ledighet bestämde de att göra allt jobb själva så de började på tisdagen och hade "deadline" på måndagen efter för då hade de bestämt att målaren skulle komma klockan 8. De skulle bygga 2 rum varav det ena med en glasvägg som de skulle montera ner på "gamla mottagningen" och sätta upp på nya. Redan på onsdagen insåg matte att man inte kunde ha en skruvdragare på två så hon köpte en "egen" som hon var mycket stolt över. På torsdagen insåg husse att två skruvdragare inte räckte heller så lillmatte, lillhusse, minimatter Alma, Zorro och Bonzo inkallades med ordern "medtag egen skruvdragare" 🤪. Alla skruvade (inte jag förstås, det såg jättetråkigt ut) hela fredag och lördag så tom husse tyckte att köpepizza var det enda alternativet på matfronten. På söndagen åkte Linköpingsgänget hem, matte och husse räknade med att vara klara på em och "fira" med god mat på kvällen. Det var en felräkning 🙃de var klara strax efter midnatt och tog en macka på stående fot innan de stöp i säng! Men målarna kunde börja i tid och nu är allt klart. Skönt tycker jag!

I förrgår var vi i Linköping matte, Zessa, Sandie och jag. Det var lydnadstävling, alla var med utom jag och Bonzo. Zessa kom sist. Hon hämtade inte apporten. Till mig sa hon att bara idioter hämtar en träpinne som matte med flit lagt på marken. Lägger man något med flit på marken får man hämta det själv sa hon. Men både Sandie och Zorro hämtade den sa jag då. Ja, du ser, sa Zessa, jag är omgiven av idioter 😀. Sen sa hon att det finns en bok som handlar om det och heter "omgiven av idioter", hon sa att hon hade kunnat skriva den själv. Jag vet att det finns en sån bok, husse fick den av matte förra året och han sa att det var en fånig bok. Zessa sa bara att om HON skrivit den hade den varit mycket bättre. 

Igår åkte matte, Sandie och Zessa till Kvarntorpshögen för att träna nosework och jag fick inte följa med 😠. Jag blev dessutom lämnad HELT ENSAM hemma!!! Säkert i minst 20 minuter innan husse kom hem! Ni fattar vilket trauma va! Jag har nästan aldrig varit ensam hemma och jag tycker inte att man får lämna den som är minst ensam 😠. När husse kom gick vi en jättelång promenad, det var kul men jag ville också köra nosework på Kvarntorpshögen! Matte har lovat att jag ska få gå en egen kurs efter sommaren 🙂. Jag längtar lite tills dess. 

Jag är anmäld till min första tävlin nu. Jag ska tävla i lydnad i Motala i juli. Matte sa att "du kan ju inte momenten Tazza men det kan ju vara bra för dig att se planen". Haha, jag tänker slå Zessa bara matte lär mig de fåniga momenten. Får se om jag vill vara en idiot och hämta pinnen, jag har inte bestämt mig än. Annars är jag ganska bra på att bära pinnen. Det är lite roligt att göra det men det säger jag inte till Zessa för då räknar hon ju in mig i gruppen "idioter"!

Nu ska jag borsta mina snygga tänder och lägga mig i husses säng!

Slick på nosen till alla från Tazza 💋

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan