25. jun, 2020

Matvrak och simdrottning!

Vaff!

Matte säger att jag har blivit ett matvrak 😲 och det HAR jag!! Ingen av oss vet hur det gick till men plötsligt började jag äta min mat själv från tallriken och vips så åt jag lika fort som både Sandie och Zessa 😎. Jag vet inte vem som blev mest förvånad men nu säger matte att jag "äter oss ur huset". Jag äter allt jag får och provar att knycka av de andra också fast det går inte så bra, iallafall inte av Sandie för hon blir sur då. Zessa är snällare och skulle nog dela med mig om det inte var så att hon är så snabb så ingen äter fortare. Fast i morse ville hon inte ha sin mat så då åt jag upp hela hennes portion också 😀. Sen ville hon ha den bara en timma senare och då fick hon en ny portion. Eftersom det är så varmt (+29 grader) fick Sandie och jag varsin pyttebit också med mycket vatten på. Jag åt allt! 

Matte och husse tyckte vi skulle ut och bada efter lunch. De badar bara från båten så då tyckte de att vi också skulle få bada eftersom det var så varmt. Zessa badade först, matte satte mig ute vid badstegen och sa att jag kunde titta på vad skönt Zessa tyckte det var. Jag blev inte imponerad, det syntes tydligt att hon gärna ville gå upp! Sen var det min tur, jag simmade själv på djupt vatten i min flytväst! Det kan ni se på videon här ovanför 🤩. Husse var lite feg och ville gärna hålla i mig så han inte skulle sjunka som ni ser. Han sa att det var 22 grader i vattnet men det skulle jag vilja kolla själv!

Jag simmar trots allt inte lika bra som Alma! På midsommarafton badade Alma för första gången i havet. Det var vid Mittskär och det var bara 18 grader i vattnet då. Hon plaskade i som hon aldrig gjort annat och avslutade badet med ett torpeddyk 😲. 

Annars tränar jag "sitt". Matte har upptäckt att jag är usel på "sitt" så nu måste jag träna varje dag för matte har i ett anfall av vansinne anmält mig till en dubblerad lydnadstävling i Motala!! Hon ångrar sig redan men jag tycker inte det känns jätteviktigt att kunna just "sitt". Jag kan ju en massa andra saker och förresten kan jag "sitt" också. Iallafall när jag har lust 😀. Matte tror inte att jag vinner men vi får väl se.

Nu ska jag sova lite skönhetssömn, inte för att jag behöver men alla andra här i flocken behöver det så jag får sympatisova.

Slick på nosen från Tazza 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan