8. nov, 2020

Hurra för mig!

Vaff!

Idag  fyller jag år 😀! Redan imorse blev jag gratulerad av matte, husse, lillmatte,minimatte, lillhusse, Zorro, Zessa, Sandie och Bonzo 😎. Vi har varit i Linköping i helgen så därför var det massor av gratulationer i morse. Det är också något som kallas Fars Dag så matte sa att vi firade allt på en gång! Husse fick den finaste presenten av alla, det var en jättefin bild av mig 💋. Den var som en nyckelring och var handmålad. Han ska hänga den där han ser den nästan jämt sa han. Matte tror att det måste bli på jobbet då 😀. Vi har gått promenad på golfbanan, det kan ni se på fotot, och då fick man springa precis hur mycket man ville. Både jag och Zorro ville helst leka med Zessa. Matte tyckte att Zorro och jag kunde leka med varandra istället eftersom det mest var vi som ville leka. Men ibland fick Zessa ett "stolleryck" och lekte med oss också och då var det jättekul. Sen var vi vid dagiset där Alma ska börja imorgon. Det såg jättekul ut med massa roliga skare man kunde träna på ute på gården.

Vi fick också fläskfilé idag eftersom det är min favoriträtt. Det var såååå gott 😋, jag vill nog fylla år varje dag. Sen fick vi ankben gånger två. Sist av allt tvingades jag borsta tänderna! Man kunde tro att man skulle slippa det när man fyller år iallafall!!

Nu har jag gjort 27 godkända trick och när jag gjort 3 till kommer jag få "Avancerat Trickdiplom" 😎. Det trodde minsann inte matte att jag skulle klara! Idag har jag hämtat Almas tofflor flera gånger och det var lätt som en plätt. 

Jag skulle ha tävlat i freestyle och HTM (Heelwork To Music) igår men det blev inställt pga dumma Corona. Åh var arg jag var, jag som tränat såå mycket (nu säger matte att jag inte alls tränat såå mycket utan bara lite grann men det kändes som jättemycket). Om 2 veckor ska det vara noseworktävling men matte säger att vi får se om det blir någon 🤭. Alla som bor där det är mycket corona kan lämna återbud och få pengarna tillbaka men matte säger att det ska vi minsann INTE göra för om allt blir framflyttat så har man ju förlorat sin plats då. 

Nästa måndag ska vi åka till Jönköping. Zessa ska träffa en specialveterinär där som heter Nanna. Hon (Zessa alltså) är mest bekymrad för att hon inte får äta frukost innan besöket. Matte har lovat att hon ska få äta vid midnatt så hon klarar sig till lunch 😀. 

Nu ska jag fira sista timmen av min födelsedag med att ta den bästa sovplatsen innan matte ser det. Då brukar jag krypa ner under täcket i hennes säng och ligga jättestilla så hon inte upptäcker mig. Om hon upptäcker mig så kör hon upp mig 😠 men det kan hon ju inte bara idag när jag fyller år!! 

Slick på alla och speciellt på mina systrar Maze och Saga som förstås också fyller år idag 💋💋från Bästa Tazza 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan