7. dec, 2020

Prinsessa eller reflex!

Vaff

Vi har dåligt väder här. Matte tyckte vi skulle ha täcken på oss när vi gick ut bara för det. Egentligen var det så att Zessa frös om magen för att någon skum typ rakat av henne pälsen när hon skulle opereras. Varför jag och Sandie skulle ha täcken för att Zessa frös om magen var obegripligt men så var det! Matte försökte "smöra och smickra" och sa "du Tazza har ju prinsesstäcke, det är väl jättefint" 🤪. Prinsesstäcke!! Nog för det är silverfärgat och har blänkande stenar runt halsen men jag känner mig INTE som en prinsessa i det. Zessa och Sandie har jättefräcka knallrosa Hurtatäcken, jag vill också ha ett sånt, de ser mycket tuffare ut 😎. Ni kan se på bilden hur jag ser ut och de som tycker jag ser ut som en prinsessa trycker gilla medan de som tycker jag ser ut som en reflex trycker 🤪. 

Idag var matte och Zessa i Jönköping. Det var så tråkigt så jag åt inget i morse och låg i min korg hela dagen så husse fick leta efter mig när vi skulle ut. Zessa åt inte heller något i morse men det berodde på att hon inte fick det. När hon kom hem var jag jättehungrig och då åt vi båda två jättemycket. Jag gjorde konsten "tass på knä" och Zessa gjorde konsten "nostarget". Sandie åt både på morgonen och senare, det är nästan inget som kan få henne att tappa aptiten. Det är så ovanligt så matte ringer veterinären då!! Sandie gjorde ingen kont idag för hon har klarat 75 trick nu och fått Mästarrosetten 🤩!! Zessa har bara 4 trick kvar för att få den precis som Zorro. Själv har jag gjort 53 trick nu! Då har jag 22 kvar, matte tror inte att jag klarar det men det tror jag 🤩.

Zorro har inte fått göra några trick på ett par dagar, han var hos veterinären för att han haltade. Kanske har han diskbråck sa de men efter en dos smärtlindring var han "fit-for-fight" igen. Fast det tyckte inte lillmatte för hon sa att han hade "burvila". Zorro sa att burvila var för idioter och lillhusse som är ortoped höll delvis med honom och sa att människor med diskbråck brukade inte ha burvila. Så nu är han frisläppt men får inte busa och gå i trappor. För att visa vad lydig han är tog han tre racervarv på tomten 😎.

Zessa berättade att hon gjort ett nytt ultraljud idag och att hennes mage var det snyggaste de sett (sa hon alltså). Hon var däremot inte så nöjd med att hon fick en lugnande spruta för att hon inte hade lust att ligga still och för att det var svårt att sticka henne. Hon är lite missnöjd med alla stick nu för förra veckan var hon hos Maroesja på Noza och fixade sina tänder så nu blänker de som snö men då fick hon också stick. Matte funderar på att köpa en ultraljudstandborste nu 😲. Jag misstänker starkt att jag också kommer drabbas av den!!!

Bäst att sova på saken, slick på alla från Tazza 💋

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan