1. feb, 2021

Det är kallt nu!

Vaff!

Idag startade bästa utmaningen! Nämllgen Chihuahuacirkelns Aktivitetsutmaning i 5 nivåer! Jag tänker klara ALLA!!! Då blir man "professionell chihuahua".  Sandie säger att hon redan är professionell chihuahua men bara för att hon är så ödmjuk ska hon vara med och visa alla andra hur ett proffs gör. Matte säger att hon nog måste träna om hon ska klara det men Sandie säger att hon tänker vila sig i form 🤪. Jag tänker iallafall träna för hela min släkt verkar delta och då vill man ju inte vara sämst. Båda mina systrar, min mamma, min morfar, en faster och så Sandie, Zessa, Bonzo och Zorro är med! Apropå Bonzo så klarade han Mästerrosetten i 75 trick på 100 dagar igår 😎. Det är JÄTTEBRA, tror inte det finns många hundar som är helt blinda mer som klarat det.

I helgen var vi i Fjällbacka. Det var jättemycket is på havet och kallt om tassarna. Husse slog upp isen med ett spett eftersom vår isätare (det är ett monster som vi sänker ner vid bryggan och som då ska äta upp isen) hade fått ett strömavbrott. Den var över en dm tjock, isen alltså. Jag tyckte bäst om att prata med människorna som åkte skridskor på isen. 

Husse, matte och jag gick Veddörundan också. På bilden ser ni husse och mig när vi stannade och tog en fika. Det var så isigt så på vissa ställen kunde jag inte gå för jag bara kanade på den tjocka isen! Bäst var det då att sitta i husses jacka när vi skulle klättra över svåra ställen. Men det var goda saffransbullar på fikat så promenaden var på hela taget helt okey.

Idag hann vi bara träna lite på morgonen för sen skulle matte läsa om köldskador. Inte för att någon av oss har en köldskada men matte ska prata om det i MixMegapol imorgon bitti. Det var nog ingen annan som var så dum att de ville ha det konstiga ämnet men när de frågade matte om hon kunde ta det sa hon att "javisst, frusit har man ju gjort många gånger". Men som straff får hon läsa på nu. Jag ska inte lyssna, man vill ju inte skämmas. Hon ska dessutom prata 2 gånger, både i Göteborgsvarianten och den vanliga. I Göteborg kommer de fråga varför Charlotte Kalla fryser mer nu än förr. Jag tror inte matte har en aning om det men hon tänker säker ljuga ihop något plausibelt (kolla vilket fint ord jag lärt mig, det betyder trolig). 

Nu ska jag lägga mig och vila inför morgondagen, den kan bli jobbig!

Slick på alla från Tazza 💋

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan