12. mar, 2021

Man blir trött på tunnlar!

Vaff

Idag har vi varit i hundhallen. Matte sa att vi hade massa övningar vi fått bakläxa på och måste göra om 😲. VEM har gett MIG bakläxa!!! Tja sa matte, din gammelmatte bland andra, hon tyckte inte du var tillräckligt bra på tunnlarna och hopphindren. Skulle jag inte vara tillräckligt bra! Det var det värsta jag har hört. Men då sa matte att hon inte heller tyckte jag var tillräckligt bra 😲! Och inte Lisa och inte Nova heller! Fattar ni att ALLA har gaddat ihop sig mot mig. Därför skulle vi till hundhallen och göra om idag. Men matte snåljåpen hade bara hyrt en timma. Jag tror inte hon räknat med att Zessa skulle göra om så mycket så vi hann inte ens fundera på att ställa upp hindren! Den får vi göra i påsk.

Men tunnlarna hann vi tyvärr ställa upp. Jag gillade inte tunnlarna, en var knölig och en hade någon kissat i. I den så kissade Zessa för säkerhets skull en gång också, för, som hon sa "vi måste ju visa vilka det är som bestämmer här". Matte blev sur på Zessa då och fick torka upp och spruta medel. Det tog tid från träningen påstod hon. Sen sa hon att vi allihop var usla på tunnlarna idag. Jag körde några varv ändå men bara ett av dem blev filmat, självklart det sämsta 🤪. Matte har hotat med att vi måste göra om det igen men då får hon nog hyra 2 timmar nästa gång!

Häromsisten var vi på Bauhaus. Det är en jättebra affär för på dörren in dit sitter en skylt med en chihuahua (inte lika snygg som jag men ändå en långhårig) och så står det att hundar är välkomna. Jag fattar egentligen inte varför den behövs, hundar ska ALLTID vara välkomna. Husse skulle köpa 10 skruvar. Han letade länge och när han hittade rätt fanns inget pris på dem men han stoppade dem i en liten påse och så gick vi till kassan. Kassörskan visste inte heller priset så hon fick gå iväg och kolla. Det tog minst 5 minuter och när hon kom tillbaka sa hon att de kostade 8 kronor. Matte betalade och så fort hon gjort det sa hon till kassörskan "du frågade inte mig om jag har något Bauhauskort". Hon hade i väntetiden nämligen läst en skylt där det stod "om jag glömmer fråga dig om Bauhauskort får du en förpackning med 50 värmeljus". Kassörskan var tvungen att gå och hämta ljusen åt matte och husse höll på att skämmas ihjäl när hon kunde med att kräva 50 ljus när vi bara handlat för 8 kronor. Matte hävdade bestämt att finns det en skylt så gäller den 😎.

Nej, nu är man trött efter alla tunnlar, som ni ser på bilden måste man vara snabb för de bästa platserna går alltid först. Zessa har tagit den i husses säng och det är den alldra bästa för han lägger sig på kanten då. Matte är mer burdus och knuffar undan den som ligger på mittplatsen i hennes säng. Fräckt va! Nu ska jag upp och ta husses plats!

Slick på Er alla från Tazza

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan