27. jun, 2021

Jag - en fantastisk chihuahua!

Vaff!

Jag har blivit en FANTASTISK CHIHUAHUA idag! Ja, det var ju i och för sig igår också men idag tog jag titeln på nivå 4 och fick den jättestora fina röda rosetten!! Det var tack vare att matte slutade envisas med att vi skulle klara "gå baklänges mellan benen" och tog ett annat moment som jag redan kunde. Det hade hon kunna gjort för länge sedan men hon påstod att baklängesgång mellan ben är något man har en enorm nytta av hela livet 😲. Jag säger som GMF "f-n tro´t". Nu gjorde vi iallafall momentet "sitt still som en staty i minst 60 sekunder" och det gick fint direkt fast matte inte trodde att jag kunde sitta still så länge 😎. Zorro blev "Skicklig chihuahua" och tog den blå rosetten idag. Han säger att han redan VET att han är den mest professionella chihuahuan så han behöver inte ha bråttom att visa det. Men JAG har iallafall anmält mig på den professionella nivån nu 🤩 så nu tycker jag matte ska sluta kalla mig för "trollet". Jag vill att hon ska kalla mig "prinsessan" precis som hon gör med Zessa. Men då säger hon bara att "men Tazza, du är ju mitt lilltroll" 😠. Sandie kallar hon för "skrot" och ibland för "skrotan". Det låter inte heller så fint men matte säger att det är ett jättefint smeknamn. Men vad skulle ni välja om ni fick välja mellan Prinsessan, Trollet eller Skrot 🤪. Jag slår vad om att ni väljer Prinsessan!

Zorro och jag var och badade i havet igår tillsammans med minimatte, lillmatte och lillhusse. Alla badade fast jag doppade inte huvudet och inte ryggen heller 🙃. Dagen innan gjorde vi en midsommarstång som alla som inte var helt normala dansade och hoppade runt som grodor. Minimatte Alma tyckte det var jättekul. Jag och minimatte har lekt jättemycket. Hon kastar bollen till mig och jag hämtar den till henne. Vi tycker båda att det är kanon.

Just nu har matte mycket bestyr så vi har inte hunnit träna lika mycket som vanligt. Hon har nämligen övertygat GMM och GMF om att de ska flytta 🙂! När de sa ja och valde Linköping därför att det finns ett stort sjukhus och en bra ögonklinik där fixade matte en trygghetslägenhet på mindre än en dag!!! Hon var själv jätteförvånad över hur lätt det var men sen började alla telefonsamtal. Hon har ringt om bil, om larm, om hjälpmedel, om internet, om posten, om flyttlass och massor av andra saker. GMM har redan tagit ner gardinerna och lagt upp dem för att de ska passa i nya lägenheten efter att minihusse hämtat nyckeln och på order mätt fönstren 😀. Nu är det bara 10 dagar tills de flyttar så snacka om att allt gått med superfart!

Nu säger matte att vi måste borsta tänderna, jag tror inte jag kommer unden så slick på er alla från Den FantastiskaTroll-Tazza 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan