8. apr, 2022

Nyheter på babyfronten!

Vaff!

Jag hade tänkt skriva mest om mig själv men matte säger att jag måste berätta om Bonzo och Zorros nya lillasyster!! Det är inte så mycket att berätta om tycker jag, hon heter Zella och är kanske inte jätteful 🤔. Matte säger att hon är fantastiskt söt men det är väl att ta i! Ni kan se henne på bilden som matte tvingade mig att lägga upp. Jag hade tänkt lägga upp en snygg bild på en ruskigt söt hund (jag nämner inga namn) som balanserar på en pilatusboll men för att ni inte helt ska gå miste om den upplevelsen fick jag lägga upp en video här under när samma ruskigt söta hund snurrar uppe på en balansplatta 😎. Zella bor fortfarande med sin mamma, syskon och flera jättefina chihuahuakompisar och hon flyttar till Linköping på långfredagen när hon är 8 veckor. Matte har sagt att vi måste vara snälla mot Zella för det är synd om henne! Trots att hon bor med massa fina chihuahuor så kommer hon inte bli en fin chihuahua när hon blir stor 😲! Hon ska bli en BC säger matte. Det låter inte som en hund ens! På jobbet brukar matte säga ibland att "det var ett BC" och jag har aldrig sett någon hund där då 🤔. Och husse säger att BC betyder "basalcellscancer"!!! Det låter jätteläskigt så ni fattar att det är synd om Zella.  

Själv har jag avslutat trickkursen med att göra flera trick på ostadigt underlag, det kan ni se på videon. På kursen tvingases jag umgås med flera schäfrar som såg ut ungefär som Jessie (ni vet, lillhusses pappas schäfer). Matte sa att jag bara skulle ignorera dem men det var svårt eftersom de tog sån plats! Ingen av dem kunde iallafall stå uppe på en pilatusboll!

Jag var också bäst på tävlingen i HTM som vi var på! Matte säger att det beror på att Zessa och Zorro blev diskvalificerade båda två!! Matte och lillmatte var jättebesvikna 😥. Det berodde på att reglerna ändrats och när lillmatte kontrollerade hur reglerna var nu så var det länkat till de gamla reglerna från anmälningsiden. Det upptäckte varken hon eller matte så Zorro hade för kort program i klass 2 och Zessa hade för långt i klass 1!! Det hade gått bättre om de bytt 😀. JAG hade lagom långt program och genomförde det (enligt matte) "sådär". Men matte fick ändå blodad tand så nu ska vi gå en 2-dagars freestylekurs i Göteborg i maj hon och jag. 

Lillmatte och Zorro ska också gå en freestylekurs i maj och då ska stackars Zella vara med för att vänja sig vid atmosfären och påbörja sin resa mot freestylechampionatet som lillmatte bestämt att hon ska ta 😎. 

Nu ska jag jaga några harar tror jag för vi har precis kommit till Fjällbacka.

Slick på alla från söta Tazza 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan