31. aug, 2022

Inget sammanbrott här inte!

Vaff!

Ja, nu kan ni kalla mig FDI HTMI Chirunas Ledstjärna 🤩. Ni får säga Tazza också bara ni kommer ihåg hur bra jag är 😎. Matte slapp att bryta ihop när vi åkt jättelångt till Ulricehamn för att tävla. I alla fall pga mina resultat. Lite sammanbrott höll hon och lillmatte på att få när de skulle sätta upp vårt superlättuppsatta tält. Det berodde på att det inte varit uppsatt sedan före corona, dvs sommaren för tre år sedan och både matte och lillmatte hade glömt vilka delar som skulle sättas ihop först. Men efter ett tag återfick de minnet och tältet kom upp. Matte hade investerat i en dyr silverduk som hon lade över tältet och den visade sig vara värd varenda öre! Det var jätteskönt i tältet trots värmen utanför 😀. 

Först var det HTM ute och jag var jättebra och fick uppflytt. Zessa började lite segt så hon missade uppflytten. Jag kom 9:a av 24 och ni kan se mitt program på min HTM-sida. Sen var det freestyle inomhus och då fick jag uppflytt igen fast lillmatte sa till matte att hon sett ut som en hispig flaggviftare med sina handrörelser. Zessa debuterade i klass 2 och hade inget program utan skulle bara träna så matte och hon gick in och körde diverse konster de håller på att träna in. Konstigt nog kom hon inte sist ändå utan fick riktigt hyfsade poäng för att vara första gången rörelserna överhuvudtaget satts ihop till ett program. Efter lunch var det HTM inne och det blev ett bottennapp för både mig och Zessa så sen sa matte att vi skulle åka hem eftersom varken Zessa eller jag behövde något resultat i sista freestylen ute som inte skulle starta förrän vid sju. Jag fick FYRA kanonfina rosetter och både Zessa och jag fick fina priser, HURRA för Ulricehamn som hade så fint prisbord 👍. Jag fick en tröja som husse fick och ekologiskt rengöringsspray 🤪 - inte min idé att välja det! Zessa fick presentkort på 100 kr och en livstidsprenumeration på en ny hundapp. 

Vi har fortsatt att träna trick och just nu jobbar vi på att bli amerikanska trickchampions. Vi håller på med nivå 3 av 5 och både Zessa och jag har lärt oss göra "vändhopp". Matte säger att flera av konsterna ska vi ha i våra nya freestyleprogram sen. 

Igår kräktes Sandie efter maten och matte blev så orolig så idag fick hon följa med till jobbet. Hon fick åka cykel i vår fina korg och JAG ville också vara med! Jag försökte hoppa i korgen men matte hade stängt överdelen och sa till mig att jag var tokig som trodde att jag skulle kunna hoppa genom nätet! Jag tycker att man måste försöka iallafall! Sandie var jättehungrig eftersom hon ju inte fått någon kvällsmat igår så hon kastade i sig frukosten idag och efter lunch fick hon vara hemma med oss andra eftersom hon varit bra.

Vi har också skickat in våra filmer till KM i Rally i Chihuahuacirkeln och i år ska jag INTE bli diskad. Matte fick kolla filmen flera gånger för att se att hon inte missat något. Jag tror att jag vinner men det tror inte matte 🤪. Och ändå kallar hon sig optimist!!!

Slick på alla från Tazza 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan